Life to Rescue


Auta kodittomia, apua tarvitsevia eläimiä ostamalla Life to Rescue tuotteita.

Mistä syntyi Life to Rescue?

" Marisevan perustamisesta asti olen halunnut löytää keinon omalta osaltani ja osaamiseni kautta auttaa kodittomia eläimiä, erityisesti kun oman Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kautta tulleen Bentleyn ansiosta minulla ylipäätään on mahdollisuus toteuttaa unelmiani.

Olen aikasemmin muun muassa lahjottanu tuotteitani ja lahjakortteja esimerkiksi hyväntekeväisyys huutokauppoihin - Tiedän kuitenkin, että haluan tehä enemmän! Ja nimenomaan haluaisin auttaa mahdollisimman monia kotimaisia tahoja jotka kodittomien eläinten parissa työskentelee niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tästä projektista oon haaveillu todella pitkään ja olen aivan äärimmäisen onnellinen kun sitä vihdoin toteuttamaan pääsen! "
- Mari-Liis

Miten ja kenelle lahjoitetaan?

Jokaisesta myydystä Life to Rescue tuotteen hinnasta lahjoitetaan 10% kestävään eläinsuojelutyöhön. Lahjoituskohde vaihtuu kuukausittain, millä mahdollistetaan useamman, erittäin tärkeää työtä tekevän tahon auttaminen. Lahjoituksen kohteeksi valikoidaan ensisijaisesti kotimaisia, kodittomien eläinten parissa työskenteleviä yhdistyksiä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa lahjoituskohteen valintaan.
Jokainen kuukausi Marisevan sosiaalisessa mediassa on mahdollista ehdottaa mikä olisi juuri sinun mielestä sopiva lahjoituksen kohde seuraavalle kuukaudelle. Eniten ääniä saaneista ehdotuksista valitaan seuraavan kuukauden lahjoituskohde.

      

Lahjoituksen kohteet:

Tammikuu 2022 - Popopet ry

" Popopet ry toimii Pohjois-Pohjanmaan alueella. Pääasiallisena toiminta-alueena Oulu ja Oulun lähiympäristö. Yhdistyksen tavoitteena on auttaa löytämään kodittomille eläimille sijaiskoti ja loppuelämän koti ja tukea sijaiskoteja eläinten peruskuluissa. Peruskuluja ovat esimerkiksi eläinlääkäri, ruoka, kissanhiekka ja lääkkeet.

Popopet tarjoaa apua myös niille joita kunnan velvoitteet eivät koske. Yhdistyksen vapaaehtoiset osallistuvat villiintyneiden kissojen loukuttamiseen toiminta-alueellaan. Tämä on tärkeää työtä kissapopulaatioiden kasvun ehkäisyssä ja luonnonvaraisten eläinten suojelemisessa. Kissat eivät selviä Suomen talvesta ilman kärsimystä, joten haluamme saada mahdollisimman monen elämän pelastettua.

Lisäksi yhdistys auttaa ja opastaa siilien ja muiden luonnonvaraisten  eläinten hoidossa. Yhdistys avustaa hoitajia lääkkeiden, tarvikkeiden ja ruuan muodossa. "

Kulkurit Facebookissa & Instagramissa
Popopet ry - popopet.net

Marras-joulukuu 2021 - Rescueyhdistys Kulkurit ry

" Päämäärämme on, että kodittomien eläinten määrä vähenee. Pääyhteistyötahomme ovat Romaniassa, missä pyrimme toteuttamaan ja tukemaan sterilointikampanjoita yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Toimimme läpinäkyvästi ja avoimesti, sekä kunnioitamme tukijoitamme aktiivisella tiedottamisella.

Eläinten adoptiot eivät ratkaise kulkukoira- tai -kissaongelmaa, mutta ne ovat tärkeä osa toimintaamme. Ne antavat yksilöille mahdollisuuden parempaan elämään, luovat siteitä ihmisten ja eläinten välille ja kasvattavat tietoisuutta rescuetoiminnasta. Adoptiot tarjoavat vaihtoehdon lemmikkieläimen hankkimiseen kestävän kehityksen keinoin."

Kulkurit Facebookissa & Instagramissa
Rescueyhdistys Kulkurit - Kulkurit.fi