Mariseva kuvakisa

Mikä kuvakisa on?

Joka kuukausi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi 10€ arvoinen lahjakortti Mariseva verkkokauppaan. Lahjakortin voi käyttää joko itse tai antaa esimerkiksi ystävälle.

Miten osallistua?

Osallistumaan pääset helposti Instagramissa käyttämällä hästägiä #mariseva julkaisussasi missä näkyy mikä tahansa Mariseva tuote. Halutessasi voit myös merkata kuvaan @marisevanet 

Mikäli Instagram tilisi on yksityinen, lähetä minulle kuvankaappaus osallistumisestasi Instagram viestillä, sillä muuten en sitä välttämättä näe.

Ensimmäinen kisakuukausi on toukokuu 2022 eli toukokuun osallistujista valitaan kesäkuun alussa ensimmäinen voittaja.

Kuvakisaan osallistuneiden kuvia ei tallenneta, julkaista tai muuten käytetä missään ilman erillistä lupaa. Julkisten Instagram tilien julkaisuja saatetaan jakaa Instagramin jaa toiminnolla Marisevan tilin tarinoissa.

Voittaja arvotaan aina seuraavan kuukauden alussa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viestillä. Mikäli voittajaan ei saada 7 päivän sisällä yhteyttä, arvotaan kyseiselle kuukaudelle uusi voittaja. Lahjakortti on 4 kuukautta voimassa ja sen voi käyttää kerralla tai osissa mihin tahansa Marisevan tuotteeseen verkkokaupassa (ei kuitenkaan uuden lahjakortin ostamiseen). Lahjakorttia ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi.