• NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!
  • NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!

Tropical Yellow - Martingaalipanta - 44cm

36,00 €

27,00 €

Saatavilla

Kuvaus

Pannan koko kireimmillään 44cm | Leveys 50mm

Puolikuristava martingaalipanta on loistava valinta erityisesti isommille koirille. Martingaalipanta on leveä ja istuu tukevasti koiran kaulan ympärille, ollen kuitenkin myös erittäin mukava varuste kaikenlaisille seikkailuille. Panta on helppo pujottaa koiran pään yli, mutta siitä huolimatta se on todella turvallinen - Oikean kokoisena koiran vetäessä panta kiristyy (kuitenkaan kuristamatta) ja koira ei pääse repimään itseään irti. Martingaalipannan kiristyvä osa saattaa alkuun olla hieman jämäkkä.

Pannoissa ei ole säätövaraa!

Kaulapantojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta. Mustat metallirenkaat ovat hitsattuja, jotta ne eivät pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella.

Pannan päällipuoli on vuorattu upealla ja napakalla kukkakankaalla - materiaalina 50% puuvilla ja 50% polyesteri. Vuorauksessa käytetty pehmeää, mustaa keinonahkaa - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani. Keinonahka on hellävarainen turkille eikä siihen tartu pörröisemmänkään koiran karvat.

Huomioithan, että jokainen panta on omanlaisensa. Pannan kuviointi ja värimaailma vaihtelee sen mukaan mistä kohtaa kangas on leikattu. Pannan ulkonäkö on myös riippuvainen valitsemastasi koosta.


Oikean koon valitseminen:

Kaulanympärys: Mitataan koiran kaulan kapeimmasta kohtaa, pääsääntöisesti heti korvien takaa. Valitse taulukosta lähimpänä koirasi mittaa oleva koko.

Kiristysosa alle 30cm pannoissa on noin 10cm pitkä ja yli 30cm pannoissa noin 13cm pitkä (tarkistathan, että omalle koirallesi kuristusosan pituus riittää)

Mittauksen tulisi olla nappakka, mutta ei kuitenkaan kuristavat (älä poista tai lisää ylimääräisiä senttimetrejä). Panta valmistetaan niin, että se on isoimmillaan hieman koiran päätä isompi, jolloin sen pujottaminen pään yli on helppoa. Sopivan kokoisen pannan tulisi kireimmillään istua napakasti koiran kaulan ympärille kuitenkaan liikaa kuristamatta. Kiristyessään pannan ei myöskään tulisi mahtua koiran pään yli.

Mittaathan koiran kaulanympäryksen vähintään kahdesti: Mittojen mukaan tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli olet epävarma koon valinnasta, älä epäröi kysyä!

Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Pyrin löytämään tuotteisiini mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteeni ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteeni on huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota minuun yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!

Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 500kg

T-soljet: 270kg

D-rengas: 200kg

Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pannan keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, suosittelen tuotteelle aina käsipesua. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!

Palaa kohteeseen Ale