• NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!
  • NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!

Spectrolite - Puolikuristava Panta - 35cm

35,00 €

26,25 €

Saatavilla

Kuvaus

Pannan koko kireimmillään 35cm | Leveys 40mm

Puolikuristava panta on äärimmäisen helppo ja näppärä kaikenlaisille seikkailuille. Puolikuristava panta on helppo ja nopea pujottaa koiran pään yli, mutta se on silti turvallinen. Panta istuu koiran kaulalle väljästi, mutta hihnan kiristyessä, myös panta kiristyy eikä näin koira pääse livahtavaan pannasta ulos.

Pannoissa ei ole säätövaraa!

30mm leveä hihna on hieman paksumpaa ja jämäkempää kuin 40mm hihna.

Kaulapantojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta. Mustat metallirenkaat ovat hitsattuja, jotta ne eivät pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella.

Pannan päällipuoli on vuorattu hologrammityylisesti kimaltelevall kankaalla - materiaalina 25% polyesteri ja 75% puuvilla. Vuorauksessa käytetty pehmeää, mustaa keinonahkaa - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani. Keinonahka on hellävarainen turkille eikä siihen tartu pörröisemmänkään koiran karvat.

Huomioithan, että jokainen panta on omanlaisensa. Pannan kuviointi ja värimaailma vaihtelee sen mukaan mistä kohtaa kangas on leikattu. Pannan ulkonäkö on myös riippuvainen valitsemastasi koosta.


Oikean koon valitseminen:

Kaulanympärys: Mitataan koiran kaulan kapeimmasta kohtaa, pääsääntöisesti heti korvien takaa. Valitse taulukosta lähimpänä koirasi mittaa oleva koko.

Kiristysosa alle 30cm pannoissa on noin 10cm pitkä ja yli 30cm pannoissa noin 13cm pitkä (tarkistathan, että omalle koirallesi kuristusosan pituus riittää)

Mittauksen tulisi olla nappakka, mutta ei kuitenkaan kuristavat (älä poista tai lisää ylimääräisiä senttimetrejä). Panta valmistetaan niin, että se on isoimmillaan hieman koiran päätä isompi, jolloin sen pujottaminen pään yli on helppoa. Sopivan kokoisen pannan tulisi kireimmillään istua napakasti koiran kaulan ympärille kuitenkaan liikaa kuristamatta. Kiristyessään pannan ei myöskään tulisi mahtua koiran pään yli.

Mittaathan koiran kaulanympäryksen vähintään kahdesti: Mittojen mukaan tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli olet epävarma koon valinnasta, älä epäröi kysyä!


Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Pyrin löytämään tuotteisiini mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteeni ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteeni on huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota minuun yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 250-500kg

D-rengas: 220-300kg

O-rengas: 200kg


Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pannan keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, suosittelen tuotteelle aina käsipesua. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!

Palaa kohteeseen Ale