• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Solkipanta | Heijastava Musta

alkaen 32,70 €


Kuvaus

Solkipanta on todella turvallinen vaihtoehto kaikenlaisille koirille - Solkipanta on tukeva ja kiinnitys jämäkkä. Solkipanta on loistava valinta myös kasvavalle koiralle - Pantaan on mahdollista saada reilusti säätövaraa.

Kaulapantojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta. Mustat metallirenkaat ovat hitsattuja, jotta ne eivät pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella.

Pannan päällipuoli on vuorattu laadukkaalla, mustalla heijastinkankaalla jonka pinta muodostuu mikroskooppisen pienistä lasihelmistä - materiaalina 20% puuvilla ja 80% polyesteri.

Vuorauksessa käytetty pehmeää, mustaa keinonahkaa - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani. Keinonahka on hellävarainen turkille eikä siihen tartu pörröisemmänkään koiran karvat.


Oikean koon valitseminen:

Mittaa koiran kaulanympärys siitä kohtaa mihin panta kaikkein parhaiten asettuu. Mitta saa olla napakka, mutta ei kuitenkaan kuristava. Oikein sovitettuna pannan ei kuuluisi pujahtaa koiran pään yli.

Aikuisella koiralla pannassa olisi hyvä olla hieman säätövaraa molempiin suuntiin. Kasvavan (pentu)koiran kohdalla pannan minimikoko kannattaa valita mahdollisimman lähelle koiran sen hetkistä kaulanympärystä.


Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Tuotteisiin pyritään löytämään mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteet ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteet ovat huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 500kg

Solki: 300kg

D-rengas: 300kg

Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pannan keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!