• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Puolikuristava Panta | Tropical Pink

alkaen 15,00 €


Kuvaus

Puolikuristava panta on äärimmäisen toimiva vaihtoehto ihan päivittäiseen käyttöön. Panta on leveä ja istuu tukevasti koiran kaulan ympärille, ollen kuitenkin myös erittäin mukava varuste kaikenlaisille seikkailuille. Panta on helppo pujottaa koiran pään yli, mutta siitä huolimatta se on todella turvallinen - Oikean kokoisena koiran vetäessä panta kiristyy (kuitenkaan kuristamatta) ja koira ei pääse repimään itseään irti. Pannassa on liikutettava metallisolki, minkä avulla pystyt helposti säätämään kuinka kireälle panta kiristyy.

Otathan huomioon, että pehmeytensä vuoksi tämä pantamalli ei välttämättä sovi hihnassa kovasti vetävälle tai paljon pyörivälle koiralle. Mikäli olet epävarma pannan sopivuudesta, älä epäröi kysyä apua!

Kaulapantojen runko on tehty kestävästä polypropeenihihnasta. Mustat metallirenkaat ovat hitsattuja, jotta ne eivät pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella.

Pannan päällipuoli on vuorattu upealla ja napakalla kukkakankaalla - materiaalina 50% puuvilla ja 50% polyesteri. Koko pannan sisäpuoli on vuorattu pehmeällä, mustalla keinonahkalla - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani. Keinonahka on hellävarainen turkille eikä siihen tartu pörröisemmänkään koiran karvat.

Huomioithan, että jokainen panta on omanlaisensa. Pannan kuviointi ja värimaailma vaihtelee sen mukaan mistä kohtaa kangas on leikattu. Pannan ulkonäkö on myös riippuvainen valitsemastasi koosta.


Oikean koon valitseminen:

Ilmoitetut koot ovat panta isoimmillaan. Sopivan koon löytämiseksi, mittaa koirasi pää leveimmästä kohtaa (yleensä heti korvien edestä) - Valittu koko saisi olla hieman isompi kuin koiran pää. Pannassa on liikuteltava metallisolki, minkä avulla pystyt säätämään kuinka kireälle panta enintään kiristyy.

Pannan tulisi olla isoimmillaan hieman koiran päätä isompi, jolloin sen pujottaminen pään yli on helppoa. Sopivan kokoisen pannan tulisi kireimmillään istua napakasti koiran kaulan ympärille kuitenkaan liikaa kuristamatta. Kiristyessään pannan ei myöskään tulisi mahtua koiran pään yli.

Mikäli olet epävarma koon sopivuudesta, älä epäröi kysyä!

Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Tuotteisiin pyritään löytämään mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteet ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteet ovat huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!

Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 400-500kg

D-rengas: 200-300kg

Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pannan keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!