• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Puolikuristava Panta | Lavendula | 39cm

20,00 €
−25 %

15,00 €

Saatavilla

Kuvaus

Pannan koko kireimmillään 39cm | Leveys 40mm

Puolikuristava panta on äärimmäisen helppo ja näppärä kaikenlaisille seikkailuille. Puolikuristava panta on helppo ja nopea pujottaa koiran pään yli, mutta se on silti turvallinen. Panta istuu koiran kaulalle väljästi, mutta hihnan kiristyessä, myös panta kiristyy eikä näin koira pääse livahtavaan pannasta ulos.

Pannoissa ei ole säätövaraa!

30mm leveä hihna on hieman paksumpaa ja jämäkempää kuin 40mm hihna.

Kaulapantojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta. Mustat metallirenkaat ovat hitsattuja, jotta ne eivät pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella.

Pannan päällipuoli on vuorattu upealla kierrätyskankaalla. Vuorauksessa käytetty pehmeää, mustaa keinonahkaa - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani. Keinonahka on hellävarainen turkille eikä siihen tartu pörröisemmänkään koiran karvat.

Huomioithan, että jokainen panta on omanlaisensa. Pannan kuviointi ja värimaailma vaihtelee sen mukaan mistä kohtaa kangas on leikattu. Pannan ulkonäkö on myös riippuvainen valitsemastasi koosta.


Oikean koon valitseminen:

Mittaa koiran kaula kapeimmasta kohtaa, pääsääntöisesti heti korvien takaa. Mittauksen tulisi olla nappakka, mutta ei kuitenkaan kuristavat. Kiristysosa on noin 13cm pitkä: tarkistathan, että omalle koirallesi kuristusosan pituus riittää.

Pannan tulisi olla isoimmillaan hieman koiran päätä isompi, jolloin sen pujottaminen pään yli on helppoa. Sopivan kokoisen pannan tulisi kireimmillään istua napakasti koiran kaulan ympärille kuitenkaan liikaa kuristamatta. Kiristyessään pannan ei myöskään tulisi mahtua koiran pään yli.

Mittaathan koiran kaulanympäryksen vähintään kahdesti: Alennustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli olet epävarma koon sopivuudesta, älä epäröi kysyä!

Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Tuotteisiin pyritään löytämään mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteet ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteet ovat huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 500kg

D-rengas: 300kg

O-rengas: 200kg


Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pannan keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!