• NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!
  • NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!

Näytepalat | Hihnat

alkaen 1,00 €


Kuvaus

Mikäli haluat tutustua polypropeenihihna-vaihtoehtoihin ennen (mitta)tilauksen tekemistä, voit tilata kaikista varastosta löytyvistä hihnoista näytepalat kotiisi. Huomioithan että valmiiksi tuotteeksi tehtynä hihnat saattavat olla tuntumaltaan ja taipuisuudeltaan hyvinkin erilaisia kuin pelkilteen. Esimerkiksi ompelu tyyli ja kankaiden määrä vaikuttaa hihnan lopulliseen tuntumaan.

Kaikista hihnoista on mahdollista tilata kolmea eri pituista näytepalaa: 10cm, 20cm ja 30cm. Leveyttä vertaillessa pääsääntöisesti riittää lyhyemmät palat ja taas taipuisuudesta kiinnostuneiden kannattaa valita hieman pidemmät palat.


NÄYTEPALOJEN PALAUTUS:

Jotta voidaan yhdessä minimoida ympäristön kuormitus ja materiaalien hukkaan meneminen, näytepalat voi palauttaa hyvitystä vastaan! Palauttamalla hyvässä ja uudelleenkäytettävässä kunnossa olevat näytepalat kuukauden sisällä niiden vastaanottamisesta, saat näytepalojen hinnan arvoisen Mariseva lahjakortin kiitokseksi. Hyvitys ei sisällä asiakkaalle lähetetyn tilauksen eikä näytepalojen palautuksen aiheuttamia kustannuksia. Tarkemmat tiedot koskien palautusta ja hyvitystä saat tilaamiesi näytepalojen mukana!

Palaa kohteeseen Etusivu