• NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!
  • NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!

Lavendula - Solkipanta - 30-40cm

35,00 €

26,25 €

Ei saatavilla

Kuvaus

Pannan koko 30-40cm | Leveys 40mm

Solkipanta on todella turvallinen vaihtoehto kaikenlaisille koirille - Solkipanta on tukeva ja kiinnitys jämäkkä. Solkipanta on loistava valinta myös kasvavalle koiralle - Pantaan on mahdollista saada reilusti säätövaraa.

Kaulapantojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta. Mustat metallirenkaat ovat hitsattuja, jotta ne eivät pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella.

Pannan päällipuoli on vuorattu upealla kierrätyskankaalla. Vuorauksessa käytetty pehmeää, mustaa keinonahkaa - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani. Keinonahka on hellävarainen turkille eikä siihen tartu pörröisemmänkään koiran karvat.

Huomioithan, että jokainen panta on omanlaisensa. Pannan kuviointi ja värimaailma vaihtelee sen mukaan mistä kohtaa kangas on leikattu. Pannan ulkonäkö on myös riippuvainen valitsemastasi koosta.


Oikean koon valitseminen:

Pannan max. koko: Pannan koko isoimmalla säädöllä.

Säätövara: Kuinka paljon pannassa on kiristysvaraa tästä max. koosta.

Mittaa koiran kaulanympärys siitä kohtaa mihin panta kaikkein parhaiten asettuu. Mitta saa olla napakka, mutta ei kuitenkaan kuristava. Oikein sovitettuna pannan ei kuuluisi pujahtaa koiran pään yli.

Aikuisella koiralla pannassa olisi hyvä olla hieman säätövaraa molempiin suuntiin. Esimerkiksi 40cm kaulaan sopisi hyvin 35-45cm panta (pannan max. koko 45cm + 10cm säätövara). Toki halutessasi säätövaraa voi ottaa enemmänkin. Kasvavan (pentu)koiran kohdalla pannan minimikoko kannattaa valita mahdollisimman lähelle koiran sen hetkistä kaulanympärystä. Kasvuvaraa voi halutessaan ottaa ihan reilusti.

Mittaathan koiran kaulanympäryksen vähintään kahdesti: Mittojen mukaan tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Mikäli olet epävarma koon valinnasta, älä epäröi kysyä!


Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Pyrin löytämään tuotteisiini mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteeni ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteeni on huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota minuun yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 500kg

Solki: 300kg

D-rengas: 300kg

Pesu- ja hoito-ohjeet:

Pannan keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, suosittelen tuotteelle aina käsipesua. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!

Palaa kohteeseen Ale