• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Kiinteä Hihna | Tropical Yellow | 195cm

20,00 €
−25 %

15,00 €

Saatavilla

Kuvaus

Hihnan pituus 195cm | Leveys 25mm | Lukko BGB haka 63mm

Todella monikäyttöinen ja kaunis kiinteä hihna käsilenkillä. Valittavissasi on useita leveyksiä, pituuksia sekä lukkomalleja, juuri teidän tarpeisiin sopivaksi. Kiinteän hihnan pituutta ei saa säädettyä, mutta käsilenkissä olevan metallirenkaan lukkoon kiinnittäessä hihnan pituuden saa tarvittaessa puolitettua.

Hihnojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta. Käsilenkissä oleva musta metallirengas on hitsattu, jotta se ei pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella. Hihnan kumpikin puoli on koristeltu upealla ja napakalla kukkakankaalla - materiaalina 50% puuvilla ja 50% polyesteri. Käsilenkki on vuorattu pehmeällä, mustalla keinonahalla - materiaalina 50% viskoosi ja 50% polyuretaani.

Huomioithan, että jokainen hihna on omanlaisensa. Hihnan kuviointi ja värimaailma vaihtelee sen mukaan mistä kohtaa kangas on leikattu. Hihnan ulkonäkö on myös riippuvainen valitsemastasi koosta.

Mikäli olet epävarma koon/lukkomallin valinnasta, älä epäröi kysyä!


Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Tuotteisiin pyritään löytämään mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteet ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteet ovat huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 250kg

O-rengas: 150kg

BGB haka 63mm: 190kg


Pesu- ja hoito-ohjeet:

Käsilenkin keinonahkavuori on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Mikäli päällikangas pääsee likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Päällikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!