• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Kiinteä Grip Hihna | Heijastava Harmaa


Kuvaus

Todella monikäyttöinen ja kaunis kiinteä grip hihna käsilenkillä. Kiinteän hihnan pituutta ei saa säädettyä, mutta käsilenkissä olevan metallirenkaan lukkoon kiinnittäessä hihnan pituuden saa tarvittaessa puolitettua.

Hihnojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta, jossa sisäänkudotut kuminauhat takaamassa loistavan pidon. Käsilenkissä oleva musta metallirengas on hitsattu, jotta se ei pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella. Hihnan sisäpuoli (mukaan lukien käsilenkki) on grip pintaa ja ulkopuoli on koristeltu EN-471 standardin mukaisesti hyväksytyllä heijastinkankaalla jonka pinta muodostuu mikroskooppisen pienistä lasihelmistä - materiaalina 20% puuvilla ja 80% polyesteri.

Mikäli olet epävarma hihnan sopivuudesta koirallesi, älä epäröi kysyä!


Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Tuotteisiin pyritään löytämään mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteet ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteet ovat huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 400kg

O-rengas: 150kg

BGB haka 63mm: 190kg

Alumiinihaka 63mm: 400kg


Pesu- ja hoito-ohjeet:

Mikäli koristekangas pääsee likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessä kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia.