• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Heijastinhuivi | Harmaa - Oranssi

alkaen 18,00 €


Kuvaus

Käännettävä heijastinhuivi on erityisesti syksyllä äärimmäisen loistava lisä ulkoiluvarusteisiin. Huivin toinen puoli on huomiovärikangasta heijastinreunoilla ja toinen puoli kokonaan heijastinkangasta. Huivi on todella helppo ja nopea pyöräyttää ympäri, ilman neppareiden avaamista.

Huivin huomioväripuoli sopii parhaiten päiväsaikaan ja hämärällä liikkuessa, sillä huomioväri erottuu ympäristöstä todella hyvin. Pimeällä taas heijastinpuoli tuo äärimmäisen hyvin lisää näkyvyyttä koiralle. Huivi kiinnitetään neppareilla ja siinä on reilusti säätövaraa.

Heijastinkangas on EN-471 standardin mukaisesti hyväksytty - Pinta muodostuu mikroskooppisen pienistä lasihelmistä - materiaalina 20% puuvilla ja 80% polyesteri. Huomiovärikangas 30% puuvillaa ja 70% polyesteriä.


Oikean koon valitseminen:

Mittaa koiran kaula siltä korkeudelta ja siltä kireydeltä mille haluaisit heijastinhuivin asettuvan. Suositeltavaa olisi valita heijastinhuivin koko niin, että molempiin suuntiin jäisi säätövaraa.


S KOKO:

Ympärys 20-35cm

Korkeus: 15cm

M KOKO:

Ympärys 30-45cm

Korkeus 20cm

L KOKO

Ympärys 40-55cm

Korkeus 25cm


Pesu- ja hoito-ohjeet:

Huivissa käytetyt kankaat ovat vettä ja likaa hylkiviä, mutta mikäli huvi pääsee kunnolla likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessa kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia. Huomiovärikankaasta saattaa irrota väriä pesukoneessa!