• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Grip Hihna | Chamomile

alkaen 25,50 €


Kuvaus

Todella monikäyttöinen ja kaunis grip hihna käsilenkillä. Hihnassa on reilusti säätövaraa metallisen säätösoljen ansiosta. Grip hihna on alkuun hieman jämäkkä, mutta pehmenee ajan ja käytön myötä.

Hihnojen runko on tehty paksusta ja kestävästä polypropeenihihnasta, jossa sisäänkudotut kuminauhat takaamassa loistavan pidon. Käsilenkissä oleva musta metallirengas on hitsattu, jotta se ei pääse venymään kovemmassakaan käytössä. Kaikki kiinnityskohdat on ommeltu huolellisesti moninkertaisella ompeleella. Hihnan sisäpuoli (mukaan lukien käsilenkki) on grip pintaa ja ulkopuoli on koristeltu upealla sinapinkeltaisella kankaalla - materiaalina 80% puuvilla ja 20% polyesteri.

Mikäli olet epävarma hihnan sopivuudesta koirallesi, älä epäröi kysyä!


Tuotteiden turvallisuus:

Mariseva tuotteille ei ole toistaiseksi tehty virallisia kestävyystestejä!

Tuotteisiin pyritään löytämään mahdollisimman turvalliset ja kestävät valmistusmateriaalit. Kaikki tuotteet ovat ommeltu teollisuuskoneella, (kiinnityskohdat) moninkertaisella ompeleella.

Vaikka tuotteet ovat huolella valmistettu, niiden kunto pitää tarkistaa säännöllisesti, suositeltavaa olisi tarkistaa vähintäänkin kiinnityskohdat ennen jokaista käyttöä. Ehjän varusteen tulisi kestää myös kovemmassa käytössä, vioittuessaan (mikäli esimerkiksi koira pääsee pureskelemaan talutinta tai pantaa) varusteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Jokaisessa tuotteessa kiinnityskohdat ja -ompeleet ovat selkeästi näkyvillä niiden kunnon tarkistamista ajatellen. Näiden ompeleiden ei pitäisi purkautua ilman ulkoista rasitusta (esimerkiksi koiran pureskelu, terävät esineet). Mikäli kuitenkin huomaat kiinnityskohdissa löysyyttä, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota yhteyttä!

Lue lisää tuotteiden turvallisuudesta!


Materiaaleille annetut vahvuudet:

Polypropeenihihna: 400kg

O-rengas: 150kg

Liipasinlukko 76mm: 197kg


Pesu- ja hoito-ohjeet:

Mikäli koristekangas pääsee likaantumaan, tuotteet olisi suotavaa pestä aina käsin. Pyykinpesukonetta käyttäessä kannattaa ehdottomasti suosia mahdollisimman hellävaraista pesuohjelmaa, matalaa lämpötilaa ja pesupussia.