• NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!
  • NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!

1. Lähetä mittatilauspyyntö

Mittatilauspyynnöt voi lähettää joko alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla tai suoraan sähköpostilla marisevainfo@gmail.com. Mikäli haluat liittää pyyntöön mukaan esimerkkikuvia, lähetä pyyntö suoraan sähköpostilla.

Mittatilauspyyntö ei sido vielä kumpaakaan osapuolta mihinkään!

2. Suunnittelu

Tuotteen suunnittelu tapahtuu sähköpostin välityksellä ja alustava suunnittelu on täysin ilmainen eikä sido sinua vielä mihinkään. Käymme läpi mitä on mahdollista valmistaa, mikä malli, materiaali ja koko tuotteessa voisi olla sopiva. Toiveita tuotteen suhteen saa esittää niin paljon kun suinkin haluaa ja ideoidaan yhdessä mitkä niistä olisi toteutettavissa!

3. Hinta-arvio

Kun toivotusta tuotteesta on päästy yhteisymmärrykseen, saat mittatilaukselle hinta-arvion. Mittatilaukset hinnoitellaan pääsääntöiseti valmistukseen käytetyn työajan mukaan: 39,00€ tunnilta. Hinta sisältää kaikki yleisimmät käytössä olevat materiaalit sekä arvolisäveron. Mahdolliset toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Esimerkiksi pantojen ja hihnojen valmistukseen kuluu pääsääntöisesti 0,5-2h.

4. Tilauksen vahvistus

Vasta hinta-arvion saatuasi vahvistat halutessasi mittatilauksen ja hyväksyt tilausta koskevat käyttöehdot.

Vahvistuksen jälkeen voi vihdoin mittatilaustuotteen valmistus alkaa - Valmistumisaika tilauksilla on yleensä noin 2 viikkoa.

5. Maksu & toimitus

Tuotteen lopullinen hinta vahvistuu vasta kun mittatilaus on saatu valmiiksi (hinta ei kuitenkaan ikinä nouse yli hinta-arvion). Mittatilaukset maksetaan aina sähköpostiin lähetettävällä laskulla (maksuaika 14vrk) - Ainoana poikkeuksena erikseen sovittaessa käteismaksu noudon yhteydessä.

Mittatilaus lähetetään asiakkaalle vasta kun lasku on maksettu ja maksu on tullut perille asti. Toimitus Suomeen 5,90€ - 7,90€ ja toimitusaika pääsääntöisesti 1-3 työpäivää.

6. Asiakaspalaute

Asiakaspalautteet ovat äärimmäisen tärkeä osa tuotteiden ja palveluiden kehittämistä. Erityisesti kun kyseessä on mittatilaustuote, on palutteet kultaakin kalliimpia!

Äärimmäisen kiitollisen kuulen vastasiko tuote toiveitanne ja oletteko olleet tuotteeseen sekä palveluun tyytyväisiä. Palautteen voi jättää millä tahansa yhteydenottomuodolla.