• Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!
  • Verkkokaupan tyhjennys | Kaikki valmistuotteet -25% alennuksella la 24.4. saakka!

Uusia mittatilauksia ei oteta vastaan 17.4. alkaen!

Mariseva nettisivut muuttavat ja vanhat sivut sulkeutuvat la 24.4. Remontin vuoksi uusia mittatilauksia ei pystytä ottamaan ennen kuin uudet nettisivut saadaan valmiiksi ja julkaistua. Uudet nettisivut avautuvat vielä huhtikuun aikana ja uusien nettisivujen kautta pääsee sitten taas tilauksia tekemään!

Tehty juuri teille!

Mikäli valmiista tuotevalikoimasta ei löydy juuri teille sopivaa varustetta, voidaan toiveenne täyttää myös mittatilauksesta. Mariseva valmistaa pääsääntöisesti koirien kaulapantoja ja taluttimia, mutta uudet haasteet ovat aina tervetulleita! Mittatilauksien alustava suunnittelu on täysin ilmainen, joten et menetä mitään ottamalla yhteyttä ja kertomalla mistä tuotteesta juuri sinä unelmoit!

Tilauksen tekeminen:

Kaikki mittatilauspyynnöt lähetetään yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla marisevainfo@gmail.com.

Mitä kattavammin kerrot toiveistasi jo ensimmäisessä yhteydenotossa, sitä nopeammin tilaus lähtee etenemään.

Mittatiluspyyntöihin vastataan neljän (4) arkipäivän kuluessa, ellei erikseen muuta mainita.

Tilauksen hinta:

Mittatilaustöiden hinta muodostuu pääsääntöisesti täysin tuotteeseen käytetystä työajasta. Saat ennen tilauksen vahvistamista hinta-arvion haluamallesi tuotteelle/tuotteille.

39,00€ / h

Hinta sisältää kaikki yleisimmät käytössä olevat materiaalit sekä arvolisäveron. Mahdolliset toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Esimerkiksi pantojen ja hihnojen valmistukseen kuluu pääsääntöisesti 0,5-2h.

Tilauksen eteneminen:

Alustava suunnittelu on täysin ilmainen, eikä sido kumpaakaan osapuolta vielä mihinkään. Kun toivotusta tuotteesta on päästy yhteisymmärrykseen, saat arvion hinnasta ja toimitusajasta.

Tämän jälkeen halutessasi vahvistat tilauksen ja tuotteen valmistus voi alkaa.

Mittatilauksesta saat laskun sähköpostiisi kun tilauksesi on valmis - Maksuaika laskulla 14vrk. Tuote/tuotteet postitetaan vasta kun lasku on maksettu.

Materiaalit

Kaikkien pantojen ja taluttimien runko valmistetaan kestävästä polypropeeninauhasta, joita löytyy montaa eri kokoa. Kaikki tuotteet on mahdollista päällystää joko osittain tai kokonaan haluammallasi koristekankaalla. Pantojen ja taluttimien käsilenkkien vuoraukseen käytössä on äärimmäisen pehmeä ja mukava, musta keinonahka, mikä on mahdollista saada myös topattuna. Käytössä on myös monia erilaisia metalliosia sekä lukkoja.

Mahdollisuuksien mukaan voidaan tarvittaessa hankkia muita materiaaleja juuri teidän toivomaa tuotetta varten. Erikseen hankittujen materiaalien kustannukset lisätään tapauskohtaisesti tuotteen hintaan.

Mittatilaus omasta kankaasta?

Mittatilaustuotteet on mahdollista valmistaa myös asiakkaan omasta kankaasta - Ilmoita mittatilauspyynnössä mikäli haluaisit tuotteessa käytettävän omaa kangastasi. Huomioithan kuitenkin, ettei kaikki kankaat välttämättä koirien ulkoiluvarusteisiin sovi! Parhaiten pantoihin ja taluttimiin soveltuu vahvemmat kankaat, esimerkiksi monet sisustukseen tarkoitetut kankaat. Erityisesti todella läpikuultavat/ohuet tai joustavat kankaat eivät pääsääntöisesti ole pantoihin ja taluttimiin sopivia.