• NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!
  • NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!

Lenkille ja kuvaamaan!

Söpöjä koirakuvia ei voi ikinä olla liikaa, varsinkin kun kyse on maailman parhaimmista asiakkaista. Jotta kaikille synkille sadepäiville riittäisi asiakaskuvia ihasteltavaksi, osallistuthan kuukauden asiakaskuvakisaan!

Mikä on asiakaskuvakisa?

Asiakaskuvakisa on suunniteltu motivoimaan asiakkaita esittelemään sekä jakamaan kuvia, joissa näkyy Mariseva tuote.

Nimestään huolimatta myös videoilla saa ehdottomasti osallistua kisaan!

Kuva/video voi olla otettu puhelimella, kameralla tai millä tahansa, riittää että kuvassa/videossa näkyy Mariseva tuote.

Miten osallistun?

Julkaise ottamasi kuva tai video Instagramissa ja käytä hastagiä #mariseva.

Kuvien/videoiden määrää ei ole rajoitettu!

Halutessasi voit osallistua kisaan myös lähettämällä kuvat/videot suoraan sähköpostilla marisevainfo@gmail.com.

Mitä voin voittaa?

Joka kuukausi kaikkien kyseisen kuukauden aikana hastagiä #mariseva käyttäneiden ja sähköpostilla kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 10€ Mariseva lahjakortti.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti aina kuunvaihteen jälkeen!

Huomioithan, että kuvan/videon täytyy olla itse kuvattu tai kuvaajalta täytyy olla lupa sen jakamiseen Instagramissa tai lähettämiseen sähköpostilla. Instagramiin tehtyjä, hastagiä #mariseva käyttäviä julkaisuja esitellään Marisevan Instagram-tilin (@marisevat) tarinoissa Instagramin "jaa julkaisu" toimintoa käyttäen ja näihin merkitään myös aina kuvan julkaisija. Mitään kuvia ei ikinä tallenneta tai julkaista/käytetä missään ilman erillistä lupaa kuvaajalta. Yksityisellä Instagram-tilillä kisaan osallistuessa, tulee tästä ilmoittaa erikseen, sillä kuva ei välttämättä näy osallistuneiden joukossa.