• NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!
  • NETTISIVUT REMONTISSA! Pahoittelut hetkellisestä sekavuudesta!

Asiakaspalautteet:

" Panta meidän ensimmäinen puolikuristava ja istui kun nakutettu. Waterlily kuosi on kyllä niin ilo silmällä. Aivan nappi tilaus ja todella nopeasti saatiin tuotteet kotiin kovaan käyttöön. Voin todellakin suositella Marisevaa! "

Waterlily Puolikuristava panta 25mm leveydessä. Tilattu 28.5.2020

" Taluttimet tuntuivat todella hyviltä kädessä ja tykästyin siihen että oli napakkaa materiaalia eikä laahusta maassa kun näin pienistä koirista kyse. Liipasinlukko oli niin kevyt kun oli lupaus eikä haitannut pienien koirien menoa ollenkaan. "

Mandala Grey Kiinteät hihnat 15mm leveydessä, 66mm liipasinlukolla. Tilattu 28.5.2020

" Otettiin panta sillon pari kk sitten käyttöön ja siitä asti se on ollu kovassa käytössä! Ollaan tykätty, kun se on tosi jämäkkä mut melko kevyt tolle pikkuselle russelille. Vaikuttaa tosi kestävältä ainakin nyt tällä kokemuksella! "

Floral Blue puolikuristava panta 40mm leveydessä. Tilattu 7.4.2020

" Tuotteiden tilausta suunnitellessa kyselin useampaan kertaan neuvoa tuotteisiin ja kangasvalintoihin liittyen ja sain aina tosi nopeasti apua pohdintoihini.

Tuotteet näyttävät livenä vähintään yhtä hienoilta kuin kuvissa ja vaikuttavat tosi laadukkailta ja kestäviltä. Ovat olleet nyt käytössä melkein kuukauden ja vieläkin jaksan ihastella, miten kauniita pantoja ja hihnoja meillä onkaan. 😍 ”

Floral Blue, Mandala Color ja Floral Pink puolikuristavat pannat 40mm leveydessä. Floral Blue ja Floral Pink Grip kiinteät hihnat sekä Mandala Color monitoimihihna. Tilattu 20.4.2020

" Kyseistä hihnaa on nyt testattu omalla koirallani Onnilla. Olen ollut todella tyytyväinen hihnaan. Yleensä kangashihnojen ongelma on, että kiinnipitolenkki raapii kättä kankaan karheuden vuoksi. Olet kuitenkin päällystänyt sen pehmeällä keinonhahkalla, joka tuntuu todella mukavalta kädessä. Lisäksi hihna on sen verran leveä, että sen ollessa löysänä se ei luikahda koiran etutassujen alta mahan alle (kuten käy usein kapeassa nahkahihnassa, mitä olemme käyttäneet). Hihna tuntuu kestävältä ja ennen kaikkea näyttää hienolta 😍 "

Chamomile kiinteä hihna. Hyväntekeväisyyshuutokaupasta ostettu 15.5.2020

" Tilasin Chamomile kuvioisen puolikuristavan pannan ja olin erittäin tyytyväinen tuotteeseen, on vielä hieman jykevä meidän n. 5 kiloiselle pennulle mutta varmasti aikuisenakin sopiva ja juuri meidän värinen. :) KIITOS! "

" Tykättiin tosi paljon ja oli just semmonen kun haluttiinkin. Tilaaminen oli helppoo ja sujuvaa. "

" Tuote oli erittäin laadukas, asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tuote tuli kotiin nopeasti! "

" - Tuotteet olivat juuri sen kokoisia kuin ne tilatessa halusin ja sopivat koirilleni päähän täydellisesti

- Kankaiden värit olivat mielestäni täysin samankaltaiset kuin mitä instagramin -ja nettikaupan kuvissa olivat. Kuvat eivät vääristäneet mielestäni yhtään sitä mielikuvaa minkä niistä sai vs pantojen värit todellisuudessa

- Tuotteet ovat mielestäni todella hyvin ja huolellisesti valmistetut, kaikki ompeleet ovat siistiä jälkeä

- Martingaalipantojen hinta-laatu suhde on erinomainen

- Materiaalit ovat helppo pitää puhtaana

- Olen käyttänyt pantoja koirillani PÄIVITTÄIN lähes kolmen viikon ajan, ne todella kestävät käyttöä säässä kuin säässä, koirien ollessa vapaana pysyvät päässä ja hihnassa ollessa tuntuvat tukevilta ja turvallisilta, joka koirieni kanssa tärkeää koska ovat hyvin voimakkaita

- Tulen varmasti tulevaisuudessa tilaamaan uusia tuotteita koirilleni koska pidän pannoissa olevista kuoseista, hinta-laatu suhteesta sekä työn jäljestä. Arvostan myös erityisesti yrittäjän työpanosta tuotteita kohtaan -> sen näkee tuotteista, että niitä ei ole hutiloiden ja kiireessä tehty "liukuhihnatyöskentelynä"

Paljon tsemppiä työhösi, vaikutat hyvin innovatiiviselta yrittäjältä joka panostaa mielestäni sopivasti sosiaalisen median mainontaan ja tuntuu, että tarpeen tullen olet myös helposti tavoitettavissa mikäli yksityiskohtaisia kysymyksiä tai toiveita tulisi 😊 "

Mandala Color & Mandala Grey martingaalipannat. Tilattu 28.5.2020

Asiakaskuvat: