• NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!
  • NETTISIVUJA PÄIVITETÄÄN 21.2. - 23.2.! Pahoittelut häiriöstä!

Asiakaspalautteet:

Asiakaspalautteet ovat äärimmäisen iso osa tuotteiden sekä yrityksen kehitystä. Tältä sivulta löydät palautteita, mitä asiakkaat ovat Mariseva tuotteista ja palvelusta jättäneet. Lisäksi ihasteltavissa on toinen toistaan upeampia kuvia, mitä asiakkaat ovat kuvanneet ja lähettäneet. Palautetta tuotteista voit jättää millä tahansa yhteydenottotavalla!

FLORAL BLUE Puolikuristava panta

Tilaus tehty 3.3.2020

Palaute jätetty 5.1.2021

Panta on yhtä kaunis kuin odotinkin ja vastasi kaikin puolin tuotekuvaa. Panta on ollut meillä enemmän satunnaisessa käytössä, koska olen niin tottunut käyttämään koiralla valjaita. Panta on kuitenkin ollut toimiva ja se on pysynyt hyvässä kunnossa.

Tuotteen kanssa ei ole ilmennyt mitään ongelmia, mutta näin jälkikäteen olen huomannut, että olisin voinut tilata pannan vähän pienemmässä koossa. Olen kuitenkin tyytyväinen ja en voi kuin ihastella pantaa aina kun se on käytössä. Tulen ehdottomasti tilaamaan jatkossakin Marisevan tuotteita.

FLORAL BLUE Puolikuristava panta & kiinteä hihna | FLORAL PINK Puolikuristava panta & kiinteä hihna | MANDALA COLOR Puolikuristava panta & monitoimihihna

Tilaus tehty 20.4.2020

Palaute jätetty 7.6.2020

Tuotteiden tilausta suunnitellessa kyselin useampaan kertaan neuvoa tuotteisiin ja kangasvalintoihin liittyen ja sain aina tosi nopeasti apua pohdintoihini.

Tuotteet näyttävät livenä vähintään yhtä hienoilta kuin kuvissa ja vaikuttavat tosi laadukkailta ja kestäviltä. Ovat olleet nyt käytössä melkein kuukauden ja vieläkin jaksan ihastella, miten kauniita pantoja ja hihnoja meillä onkaan. 😍

MANDALA GREY Kiinteät hihnat WATERLILY puolikuristava panta

Tilaus tehty 28.5.2020

Palaute jätetty 4.6.2020

Taluttimet tuntuivat todella hyviltä kädessä ja tykästyin siihen että oli napakkaa materiaalia eikä laahusta maassa kun näin pienistä koirista kyse.Liipasinlukko oli niin kevyt kun oli lupaus eikä haitannut pienien koirien menoa ollenkaan.

Panta meidän ensimmäinen puolikuristava ja istui kun nakutettu.Waterlily kuosi on kyllä niin ilo silmällä.Aivan nappi tilaus ja todella nopeasti saatiin tuotteet kotiin kovaan käyttöön.Voin todellakin suositella Marisevaa 👍🏻

MANDALA COLOR Puolikuristava panta | MANDALA GREY | Puolikuristava panta

Tilaus tehty 28.5.2020

Palaute jätetty 28.6.2020

Tuotteet olivat juuri sen kokoisia kuin ne tilatessa halusin ja sopivat koirilleni päähän täydellisesti. Kankaiden värit olivat mielestäni täysin samankaltaiset kuin mitä instagramin -ja nettikaupan kuvissa olivat. Kuvat eivät vääristäneet mielestäni yhtään sitä mielikuvaa minkä niistä sai vs pantojen värit todellisuudessa

Tuotteet ovat mielestäni todella hyvin ja huolellisesti valmistetut, kaikki ompeleet ovat siistiä jälkeä. Martingaalipantojen hinta-laatu suhde on erinomainen. Materiaalit ovat helppo pitää puhtaana

Olen käyttänyt pantoja koirillani PÄIVITTÄIN lähes kolmen viikon ajan, ne todella kestävät käyttöä säässä kuin säässä, koirien ollessa vapaana pysyvät päässä ja hihnassa ollessa tuntuvat tukevilta ja turvallisilta, joka koirieni kanssa tärkeää koska ovat hyvin voimakkaita.

Tulen varmasti tulevaisuudessa tilaamaan uusia tuotteita koirilleni koska pidän pannoissa olevista kuoseista, hinta-laatu suhteesta sekä työn jäljestä. Arvostan myös erityisesti yrittäjän työpanosta tuotteita kohtaan -> sen näkee tuotteista, että niitä ei ole hutiloiden ja kiireessä tehty "liukuhihnatyöskentelynä".

MANDALA COLOR Puolikuristava panta & monitoimihihna

Tilaus tehty 31.7.2020

Palaute jätetty 11.10.2020

Kiitos upeen näkösistä ja laadukkaista pannasta ja hihnasta jotka ovat olleet kovassa käytössä nyt 1,5 kk ajan 😍. Leveä panta ollut erittäin kätevä silloin kun joskus innostuessaan Halla saattaa vetää ja leveän pannan kanssa ei ole tullut köhimistä mitä kapeammalla pannalla aina välillä tapahtuu 😅

Hihna on myös juuri sopivan mittainen kun Halla on tottunut paljon flexin antamaan "vapauteen" ja tällä hihnalla ollaan päästy pitkälle ojia myöten tekemään tarpeitaan. Hetken aikaa meni tutustuen monitoimihihnan antamiin mahdollisuuksiin ja yhden mitä huomasin eron Hallan pentuaikana käytössä olleeseen monitoimihihnaan oli se että kummassakaan päässä ei ollut metallilenkkiä kovinkaan lähellä mistä olisi saanut tehtyä hyvän lenkin mihinkä sais käden pistettyä sopivasti läpi ja pidettyä kiinni. Se tietysti ei ole haitannut käyttöä, olen joskus kiinnittänyt toisen pään housuihin kiinni ja näin hihna on myös toiminut hyvin 👌🏼

CHAMOMILE Kiinteä hihna

Tuote ostettu 15.5.2020

Palaute jätetty 8.6.2020

Kyseistä hihnaa on nyt testattu omalla koirallani Onnilla. Olen ollut todella tyytyväinen hihnaan.

Yleensä kangashihnojen ongelma on, että kiinnipitolenkki raapii kättä kankaan karheuden vuoksi. Olet kuitenkin päällystänyt sen pehmeällä keinonhahkalla, joka tuntuu todella mukavalta kädessä.

Lisäksi hihna on sen verran leveä, että sen ollessa löysänä se ei luikahda koiran etutassujen alta mahan alle (kuten käy usein kapeassa nahkahihnassa, mitä olemme käyttäneet). Hihna tuntuu kestävältä ja ennen kaikkea näyttää hienolta 😍

FLORAL BLUE Kiinteä hihna | REFLECTOR Kiinteä hihna

Tilaus tehty 13.4.2020

Palaute jätetty 5.1.2021

Tilasin liki vuosi sitten Marisevalta kaksi hihnaa: Floral blue ja Reflector, molemmat 2x200cm kiinteitä hihnoja 76 mm liipaisinlukolla. Ovat juuri niin ihania mitä kuvissa oli. Floral blue tuli käyttöön heti kun ulkona valoisuus lisääntyi ja syksyllä sitten vaihtui Reflectoriin. Ovat olleet käytössä ainoina hihnoina. Edelleen kuin uusia (lukuunottamatta likaisuutta🙂). Floral bluen olen pessyt 1-2 kertaa pesukoneessa, ei mennyt miksikään. Ainoa pieni moitteen sana on rautaisesta renkaasta käsiosassa. Meillä ei ole sille tarvetta ja se häiritsee hieman sekä on kylmä käteen viileillä ilmoilla. Koiria minulla on ollut 1980-luvun alkupuolelta lähtien, joten myös kokemusta erilaisista hinnoista on kertynyt. Tiedän mistä seuraavatkin hihnat tilataan, koska voisihan niitä vaihdella useamminkin vaikka edelliset ihan hyvät edelleen 🙂. Ja erityisesti Reflector on kerännyt paljon kehuja näkyvyydestä.

MANDALA COLOR Solkipanta | FLORAL BLUE Puolikuristava panta

Tilaus tehty 31.3. & 6.4.2020

Palaute jätetty 5.1.2021

Pannat ovat vastanneet odotuksia, olen ollut todella tyytyväinen, hienot pannat. Mandala color solkipanta ja floral blue puolikuristava panta ovat olleet päivittäisessä käytössä.

• • •

" Puolikuristava heijastava panta ollut käytössä päivittäin nyt vuoden ajan voimakkaalla labukalla. Panta on kestävä, ei ole kulunut mihinkään. Panta on jämäkkä, mutta pehmeä ja leveä, joten varmasti mukava päällä. On myös helppo pyyhkiä puhtaaksi kuraojassa uinnin jälkeen! Parasta on se, että joka lenkillä on kunnon heijastin mukana, eikä tarvitse erikseen pukea heijastimia. Panta katosi kerran metsässä (koira piehtaroi aina kymmeniä kertoja lenkin aikana), mutta heijastuksen ansiosta joku vieras lenkkeilijä oli pimeällä nähnyt pannan otsavalollaan ja palautti pannan meille! Kunnolla heijastava panta osoittautui tässäkin tilanteessa hyväksi! Kaikin puolin suosittelen, ylitti odotukset! "

• • •

" Otettiin panta sillon pari kk sitten käyttöön ja siitä asti se on ollu kovassa käytössä! Ollaan tykätty, kun se on tosi jämäkkä mut melko kevyt tolle pikkuselle russelille. Vaikuttaa tosi kestävältä ainakin nyt tällä kokemuksella! "

• • •

" Tilasin Chamomile kuvioisen puolikuristavan pannan ja olin erittäin tyytyväinen tuotteeseen, on vielä hieman jykevä meidän n. 5 kiloiselle pennulle mutta varmasti aikuisenakin sopiva ja juuri meidän värinen. :) KIITOS!"

• • •

" Paljon tsemppiä työhösi, vaikutat hyvin innovatiiviselta yrittäjältä joka panostaa mielestäni sopivasti sosiaalisen median mainontaan ja tuntuu, että tarpeen tullen olet myös helposti tavoitettavissa mikäli yksityiskohtaisia kysymyksiä tai toiveita tulisi 😊"

• • •

" Tykättiin tosi paljon ja oli just semmonen kun haluttiinkin. Tilaaminen oli helppoo ja sujuvaa."

• • •

" Tuote oli erittäin laadukas, asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tuote tuli kotiin nopeasti!"

• • •

" Aivan ihanat on nuo heijastinhuivit, mitkä tuli, kiitos! 😊 Niin hyvät päällä ja kumpaakaan koiraa ei häiritse käyttää, eivät raivokkaasti ravistele niitä pois päältä. "